מתאים ל 10 מנות
רכיבים לבסיס החטיף:
- אחד כוס קשיו
- חמישה תמרים מגולענים
- כפית קקאו
רכיבים לקרם:
- צנצנת אחת או רבע כוס קרם קוקוס (רק החלק הדק ישמש אותנו עבור המתכון)
- שתי כפיות דבש
- 2 מנות קולגן פלוס (4 שקיות קולגן לייף סטייל או 2 שקיות של אטלנטיס/אסנטשייל/פרימיום)
- חצי כוס קוקוס מגורד
- חצי כוס שוקולד צ’יפס
הוראות הכנה:
- יש לחתוך את התאנים לרבעים.
- יש לשים את הקשיו והתאנים בקערה עם כוס אחת של מים רותחים. יש לתערובת לנוח 10 דקות כדי שיתרכך.
- יש להוציא את הנוזלים בעזרת מסננת ולמקם את הקשיו והתאנים במיקסר ולערבב עד שנהייה סמיך.
- יש להוסיף את הקקאו ולהמשיך לערבב במיקסר.
- יש לקחת תבנית עם נייר אפייה בגודל מתאים, לשים את התערובת בתוך התבנית ובעזרת מרית לפרוס עד הדפנות. בסיום יש להכניס למקפיא.
- בזמן שהבסיס נמצא בפריזר, אפשר להתחיל את הקרם.
- בתוך קערה, יש להוסיף את הקרם קוקוס (רק החלק הדק של הצנצנת) ואת הדבש עד לקבלת תערובת סמיכה.
- יש להוסיף לתערובת את מנת הקולגן פלוס, קוקוס מגורד ושוקולד צ’יפס.
- יש להוציא את הבסיס מהמקפיא ולמקם את תערובת הקרם עליו. ניתן להוסיף עוד שוקולד צ’יפס למכורים.
- יש להחזיר למקפיא ל 12 שעות נוספות.
- להוציא מהמקפיא 5-10 דקות לפני הגשה להפרשה. יש לחתוך ל חתיכות של חטיף ובעיקר להנות! (למכורים למתוק, ניתן לזלף שוקולד מומס על החלק העליון של החטיף).