חטיף קוקוס קפוא

מתאים ל 10 מנות

רכיבים לבסיס החטיף:

  • אחד כוס קשיו
  • חמישה תמרים מגולענים
  • כפית קקאו

רכיבים לקרם:

  • צנצנת אחת או רבע כוס קרם קוקוס (רק החלק הדק ישמש אותנו עבור המתכון)
  • שתי כפיות דבש
  • 2 מנות קולגן פלוס (4 שקיות קולגן לייף סטייל או 2 שקיות של אטלנטיס/אסנטשייל/פרימיום)
  • חצי כוס קוקוס מגורד
  • חצי כוס שוקולד צ’יפס

הוראות הכנה:

  1. יש לחתוך את התאנים לרבעים.
  2. יש לשים את הקשיו והתאנים בקערה עם כוס אחת של מים רותחים. יש לתערובת לנוח 10 דקות כדי שיתרכך.
  3. יש להוציא את הנוזלים בעזרת מסננת ולמקם את הקשיו והתאנים במיקסר ולערבב עד שנהייה סמיך.
  4. יש להוסיף את הקקאו ולהמשיך לערבב במיקסר.
  5. יש לקחת תבנית עם נייר אפייה בגודל מתאים, לשים את התערובת בתוך התבנית ובעזרת מרית לפרוס עד הדפנות. בסיום יש להכניס למקפיא.
  6. בזמן שהבסיס נמצא בפריזר, אפשר להתחיל את הקרם.
  7. בתוך קערה, יש להוסיף את הקרם קוקוס (רק החלק הדק של הצנצנת) ואת הדבש עד לקבלת תערובת סמיכה.
  8. יש להוסיף לתערובת את מנת הקולגן פלוס, קוקוס מגורד ושוקולד צ’יפס.
  9. יש להוציא את הבסיס מהמקפיא ולמקם את תערובת הקרם עליו. ניתן להוסיף עוד שוקולד צ’יפס למכורים.
  10. יש להחזיר למקפיא ל 12 שעות נוספות.
  11. להוציא מהמקפיא 5-10 דקות לפני הגשה להפרשה. יש לחתוך ל חתיכות של חטיף ובעיקר להנות! (למכורים למתוק, ניתן לזלף שוקולד מומס על החלק העליון של החטיף).

 

כתבות ומאמרים דומים